Skip to Content

Sucul din Lucerna Verde — Natural Pentru Tine

Comment
by September 10, 2014 Lifestyle

Sucul de iarba de grau face minuni pentru organism, atunci când vine vorba de detoxifiere. Principalul motiv pentru acest lucru este așa, este pentru că suc de iarba de grau face minuni pentru starea generala de sanatate a ficatului. Prin imbunatatirea starii de sanatate a doar asta organ, ne putem îmbunătăți bunăstarea organismului nostru întregului. Oferte iarba de grau suc, de multe substanțe nutritive, vitamine și care sunt esențiale pentru a menține ficatul funcționează la nivel optim.

Ficatul este cel mai mare organ intern și cea mai mare glanda din corpul dumneavoastră. Este responsabil de pana la peste 500 de funcții diferite. Unele dintre funcțiile sale se numără producerea de hormoni, detoxifiere, stocarea de glicogen, descompunere de celule roșii din sânge, curățarea sângelui și reorganizarea substante nutritive. Ficatul este atât de esențial ca organismul nu poate compensa pentru lipsa ei. Pana la 90 la suta din ficat pot fi distruse înainte de a apărea vreun simptom grave. Și chiar dacă ficatul este unul dintre puținele organe care au puteri de regenerare, odată ce aceasta este prea târziu, este foarte greu de a inversa daune de făcut pentru ficat. Una dintre principalele responsabilități ale ficatului este de a curata sangele si eliminarea deseurilor toxice. Din păcate, atunci când ficatul este afectat de microbi infectioase, iritante și degenerare grasă își pierde multe dintre abilitatile sale de curățare + sânge.

lucerna-verde-1

Sucul de iarba de grau contine multe vitamine si nutrienti care organismul are nevoie si foloseste, dar conține trei compuși care sunt esențiale pentru un ficat sănătos. Cele + trei compuși care se găsesc din abundență în iarba de grau ajuta ficatul rămâne vital și sănătos + Colina lucreaza pentru a preveni depunerea de grăsimi, magneziu ajută scoate excesul de grasime in acelasi sulfat mod de magneziu (sare amară) va atrage puroi de la o infectie, iar actele de potasiu ca un tonic și stimulent. +

Dr. Wattenburg de la Universitatea din Minnesota a constatat că, atunci când șobolanii au fost hrăniți cu o dietă de vitamine și minerale, dar de înaltă puritate (dietele noastre sunt de aproximativ 50 75% purificată) nu au putut să producă o enzimă care dezactivează cancerigeni în ficat. Cu toate acestea, atunci când aceiași șobolani au fost hrăniți verde, ei au reușit să producă o enzimă numită indol care se găsește în iarba de grau, care are capacitatea de a dezactiva cancerigeni în ficat.

Un alt descoperire interesantă a fost raportat de către Dr. Charles Schnabel, în ianuarie 1980, publicat în Statele Unite ale Americii Acres. El a comparat starea de sanatate a găinilor Leghorn au primit 5 la sută iarbă tineri proaspăt la Livorno găini fiind alimentată de lucernă. La încheierea experimentului, el a descoperit că femelele fiind alimentat iarba tânăr proaspăt + au fost cu mult mai sănătos decât ceilalți, așa cum este indicat de mai bogată, sângele lor mai întunecate și ficat de (găini hrănite iarba-au avut ficatul de culoare mahon de culoare închisă, în timp ce pulbere de lucerna verde Ficat de găină -fed au fost de culoare cafeniu deschis la culoare). + După cum puteți vedea, că, deși ample de cercetare a fost încă să fie făcut pe iarba de grau si functia ficatului, există o mulțime de literatură și de cercetare care arata ca iarba de grau poate ajuta foarte mult pentru a îmbunătăți ficat funcție.

Ficatul este nu numai cel mai mare organ intern in corpul tau, aceasta este, probabil, unul dintre organele cele mai importante pe care le au. Sucul de iarba de grau contine o mare varietate de vitamine, nutrienti si compusi care vor ajuta la creșterea functia de ansamblu a ficatului. De aceea, ar trebui să încercați suc de iarba de grau si incepe sa-l includă în dieta ta de zi cu zi. Nu ai nimic de pierdut, ci o lume de sănătate pentru a obține.

Sursa: + iarba de grau Rezervați + de Ann Wigmore

Previous
Next

One commentcomments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*