Skip to Content

Mare Diferență Intre Dieta Nesănătoasă si dieta sanatoasa

Be First!
by July 18, 2014 Uncategorized

Bine, așa că știu că doriți să piardă în greutate, care de ce citiți acest articol și vrei să știi că diferența dintre dietă sănătoasă și alimentația nesănătoasă. Să verificăm aceste două metode diferite împreună. Pornind de la explicarea acestor termeni:

Dieta sanatoasa, cum îl cunoaște este o dieta care are un efect pe termen lung și crește obiceiul de stilul de viață așa cum o știm, de obicei. Dieta sanatoasa va face să piardă în greutate mai mult decât dieta nesanatoasa, dar mai controlabil.

Dieta nesanatoasa este o dieta care, de obicei, efecte pe termen scurt și pe termen lung ar face sanatatea ta mai rău, aceasta dieta nesanatoasa este cu siguranță mult mai rapid pentru a face să piardă în greutate decât regim alimentar sănătos și, de asemenea, dieta nesanatoasa este metoda comună pe care oamenii folosesc, fie l-au dat seama sau nu.

Ai facut dieta nesanatoasa? Pentru a răspunde la acest lucru, vă rugăm răspunde la întrebarea de mai jos.

1. Tu mananci doar de două ori pe zi?
2. Mancati numai alimente cu conținut scăzut de calorii?
3. Mananca numai anumite produse alimentare, cum ar fi legume sau fructe?
4. Folosiți pilula dieta sau pastile de slabit pentru a vă ajuta să piardă în greutate?
5. Peste reține te pe mâncare?

Dacă ați răspuns de cel puțin 4 da la întrebarea de mai sus, atunci vă aflați în dieta nesanatoasa. Veți vedea dieta sanatoasa este un termen în care veți mânca din echilibru între calorii ai nevoie pentru activitatea de zi cu zi și de aportul de calorii. Cei mai mulți oameni ar putea crede că, dacă ei mănâncă de calorii mai puțin și mai puțin le-ar pierde in greutate, acesta este conceptul greșit. Veți vedea corpul nostru are o limită propriu și, dacă peste o fac, atunci s-ar face mai exigente, ce trebuie să faci o mod natural.

Mananca doar un anumit aliment este greșit, așa cum știți că trupul vostru are nevoie de mai multe nutriție diferite și vitamina pentru a vă ajuta să piardă în greutate. Știi piramida alimentelor? În cazul în care carbohidrați este în piramida cel mai de jos, ceea ce înseamnă aveți nevoie de ea cel mai mult și legumele sunt în mijloc, ceea ce înseamnă aveți nevoie doar de dimensiuni medii de legume și, de asemenea, carne și pește sau ar trebui să spunem este de grăsime intra în vârful piramidei alimentelor ceea ce înseamnă aveți nevoie de doar o anumită cantitate de grăsime, dar aceasta nu inseamna ca nu ai nevoie de grasime. Grasimea este, de asemenea, lucru important pentru organismul nostru se controla temperatura corpului nostru și de energie ca rezervă.

Utilizarea de pilula dieta sau pastile de slabit care provin de la două efecte comune, cum ar fi liant grăsime sau reduce pofta de mâncare este, de asemenea, afectează dieta ta. Liant grăsime care se leagă nu numai de grăsime, dar, de asemenea, vitamine și nutriție ar putea duce la o dieta mai nesanatos. Suprima pofta de mâncare, dar după cum știți, dacă nu mâncați alimente mai puțin de o zi, ar însemna sau organism se dezintegrează, ceea ce înseamnă dieta nesanatoasa. Dacă sunteți serios doriți să utilizați pilula de slabit, atunci ai nevoie de supliment pentru a ajuta, aș recomanda Aloeride, care este aloe vera praf care are de vitamine și minerale pe care le-ar putea pierdere atunci când utilizați dieta pilula de slabit sau pastile sau dieta excesiv.

Deci, i-ai făcut nimic pentru a face dieta ta sanatoasa? Amintiți-vă că dieta sanatoasa este un concept de echilibru între și în afară de calorii. Dieta nesanatoasa înseamnă că face calorii din organism extrem de rapid în cazul în care la un moment dat, corpul dumneavoastră pur și simplu nu a mai ține ceea ce duce la boală sau mancatul in exces.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*