Skip to Content

Cel Mai Bune Accesorii Pe Care Le Poti Pune In Masina Ta

Be First!
by July 18, 2014 Stiri

Ok. Ați cumpărat mașina ta de vis. Ea are cel mai puternic, dar eficient de combustibil motor de pe piață. Trebuie să faci partea ta în lupta împotriva încălzirii globale, după toate. Masina vine cu tot ceea ce ti-ai dorit mereu. Este chiar vine cu clopote și fluiere pe care nu a știut chiar a existat.

Până la sfârșitul acestui deceniu, o treime din valoarea masina ta va fi în electronică sale și tehnologii avansate. Jucării tech actuale nu numai face ca masina ta mai distractiv, dar, de asemenea, mai sigur de a conduce vehicule și le permite să meargă mai departe pe un galon de combustibil, și emit mai puțină poluare; toate în timp ce zipping în jurul colturi de repede.

Cu toate acestea, știați că puteți adăuga chiar mai mult de tehnologie la masina? Credeti sau nu, dar de fapt se poate. Există progrese în Bluetooth și aspecte de navigare. Daca esti masina nu a venit cu instalată o fabrică de camera de rezervă, atunci nu vă faceți griji. Ei fac acum camerele de rezervă care trage mai clare decât aparatul de fotografiat digital actual. Nu este interesant?

Aici este o listă a pus împreună de cei de la Car and Driver și PC World din cele mai noi și cele mai bune add-on accesorii tech vândute pentru masina ta. În timp ce unele dintre acestea nu pot fi ieftine, ele sunt cu siguranta distractiv.

Trafic Info: Garmin Nuvi 680 – Cel mai bun este niciodată mai ieftin. Aceste dispozitive shirt-buzunar sunt nüvi 680. Ei vin cu un sfert VGA de 4,3 inch (QVGA, sau 320-de-240), ecran LCD. Puteți să-l conectați la puterea mașinii și-l primește rapoarte de trafic în timp real, oferindu-vă o idee mai bună de drumuri, pentru a evita.

Add-On: HD Radio Falcon Electronics Car Connect DMHD1000 – HD Radio poate tripla emisiunile de radio pe care le primiți. O frecvență va duce la stația digitală în timp ce alte două sunt multi-turnat pe aceeași frecvență. Tunerul Car Conectează-HD se conectează la orice radio existent, prin intermediul antenei pentru nici o pierdere a calității semnalului. Tot ce trebuie să faceți este să monta un modul mic pe bord, apoi ton radio la un post FM neutilizat, sau de a folosi de intrare auxiliar.

Stereo auto: Sony MEX-BT5000 – Pentru un mod unic de a experimenta Bluetooth in masina ta, ai nevoie pentru a înlocui vechiul stereo cu una care integrează cele mai noi tehnologii Bluetooth. MEX-BT5000 are un receptor AM / FM, CD player, 24-bit DAC, și mai mult. Acest Bluetooth nu este doar pentru apeluri telefonice. Folosind un dispozitiv de susținere A2DP (Advanced Audio Distribution Profile), puteți reda muzica de pe dispozitive, și există module plug-in pentru iPod și radio prin satelit.

Cell-telefon Navigator: LG ENV 9900 – Se pare ca in fiecare zi de navigație portabile micșora chiar mai mici și mai mici. Sunt atât de mic; este dificil să vă amintiți de a le lua cu tine. Luați în considerare acest lucru ca un telefon mobil cu navigație built-in, cum ar fi LG enV 9900 care rulează software-ul de VZ Navigator de la Verizon și Networks in Motion. Loc de mesaje vă permite să trimiteți un “piuneză GPS” la telefonul altcuiva, stabilind locația ca destinație.

Navigare GPS: Alpine PMD-B100 Blackbird – Asta le are pe toate. Aici este un dispozitiv de navigare puteți folosi trei moduri: Încercați-l ca o unitate walkabout cu baterii, cu un ecran color de 3.6-inch, ca un ajutor de navigare personal montat tabloul de bord, sau adăuga un modul de andocare 200 dolari pentru aceasta, care ascunde Blackbird sub dvs. scaun și se conectează la o unitate de cap Alpine AV cu un LCD mare. Această ultimă opțiune vă oferă un sistem aproape la fel de bun ca ceea ce v-ar lua construit într-o mașină nouă.

Adaptor Cell-Telefon: Parrot CK3100 LCD – Telefoanele mobile pot fi distrag atenția și de multe ori ilegal, atunci când a avut loc în mâna ta. Dacă nu sunteți un fan de o marionetă cască în timp ce conduceți, pentru a primi un adaptor montat pe bord, Bluetooth, cum ar fi a lui Parrot, care se conectează la cele mai multe sisteme stereo auto sau de un difuzor separat. Doar un ecran mic rămâne vizibil. Există, de asemenea, de recunoaștere a vocii, care vă permite să formați de nume.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*