Skip to Content

12 Motive De A Trăi Un Stil De Viață Sănătos

Be First!
by July 15, 2014 Sport

Scopul acestui articol este de a arăta doar ceea ce o serie de beneficii pe care le puteți obține de a pierde în greutate și îmbunătățirea de fitness dumneavoastră generală. Prin urmare în mod constant un program de nutriție sănătoasă și exerciții vă va atinge obiectivele dvs., dar nu se aștepta să se întâmple peste noapte.

Primul lucru ce trebuie să faceți este de a opri asculta sau de cumpărare în multitudinea de escrocherii dieta care sunt în jurul valorii de aceste zile. Realitatea este că nu sunteți de gând să piardă în greutate sau să fie în formă, cu nici un efort. Pierderea in greutate permanenta si de fitness necesită efort și angajament, dar rezultatul final este în valoare de ea.

Nu există nici o altă cale în jurul ei … va trebui să mănânce în mod corespunzător și nu trebuie să-și exercite.

Bine … să ne uităm la unele dintre beneficiile de exercitare.

1. Grasime Pierderea

Dacă ați dietă fără orice exercițiu, pierzi ceva grăsime, dar vă sunt, de asemenea, pierde masa musculara. Restricționarea de calorii de fapt încetinește metabolismul dumneavoastră vă provoacă să câștige în greutate cât mai curând a crește aceste calorii din nou. Combinând un program de exercitii cu dieta dvs. vă ajută pentru a maximiza pierderea de grăsime în timp ce reducerea la minim pierderea de masa musculara.

2. Menținerea o greutate corporala sanatoasa

O rutina de bun de o alimentatie sanatoasa si exercitii fizice menține greutatea dumneavoastră stabil, astfel încât să nu trebuie să apeleze la diete moft periculoase tot timpul. Aceste escrocherii poate lucra pentru un timp foarte scurt, dar va pune greutatea pe din nou, la fel de repede. Dacă ați face alegeri alimentare sănătoase și de a exercita o parte din viata ta, o greutate stabil va fi normal pentru tine.

3. Metabolism rapid

De câte ori ați auzit pe cineva folosi scuza de un metabolism lent? Trebuie să recunosc că am folosit-o eu. Ei bine, e un mit. Metabolismul incetineste din cauza propriile noastre alegeri nesănătoase nu invers.

Calorii diete restrictive crea haos cu metabolismul în timp ce un plan de nutriție și exercitarea efectivă poate accelera cu siguranta metabolismul, permițându-i să ardă aceste kilograme în exces.

4. Rezistenta mai susținută și forța musculară

Nu aveți nevoie pentru a fi un culturist sau un sportiv de elita pentru a beneficia de forta si rezistenta a crescut. Orice ai face, vă permite să efectuați mai eficient. Unele femei sunt ingrijorat de faptul ca forta musculara a crescut înseamnă, biceps voluminoase uriașe și așa mai departe, dar că nu este ceea ce ai nevoie pentru a deveni.

5. Funcția cardio-respiratorie mai bună

Un program de exercitii fizice în mod corespunzător concepute, se pot imbunatati rezistenta intr-un timp scurt. Deoarece sistemul respirator cardio răspunde pozitiv să-și exercite, veți găsi puteți urca scările fără probleme.

6. Mai mult putere în oase, ligamentele si tendoanele,

Greutate exerciții care poartă și un regim sensibil de antrenament de rezistenta nu va consolida doar muschii, dar va beneficia de întregul sistem osos și țesutul conjunctiv, reducand considerabil riscul de rănire.

7. Masa musculara mai mare

O creștere a masei musculare este egal cu o creștere a numărului de calorii arse pe tot parcursul zilei, adica un metabolism mai rapid. De asemenea, te face mai atractiv punct de vedere fizic.

8. Scăderea tensiunii arteriale

Tensiunii arteriale poate duce la accidente vasculare cerebrale sau atacuri de cord. În timp ce medicamente pot ajuta, modificarea stilului de viata in dieta si exercitiu fizic sunt elementele vitale in controlul tensiunii arteriale.

9. Mai mic de colesterol

Colesterolul este necesar pentru unele din functiile corpului nostru, dar mulți oameni s-au dus un stil de viață care le-a lăsat cu un nivel periculos de ridicat de colesterol. Acest lucru poate duce la boli cardiovasculare, mai ales dacă sunteți de asemenea, supraponderali sau obezi. Pierderea de grăsime prin alimentatie si exercitii fizice este cheia pentru îmbunătățirea generală a nivelului de colesterol.

10. Reducerea riscului de diabet de tip 2

În diabetul zaharat de tip 2, pancreasul nu produce suficienta insulina pentru a mentine nivelurile bodys de glucoza din sange. Mentinerea o greutate sanatoasa si de conducere un stil de viata activ reduce riscul de a acestei boli.

11. Risc inferioară a osteoporozei

Această condiție este o boală foarte dureroasă caracterizată prin scăderea masei osoase, precum și oase “albicioase”. Deoarece acestea sunt atât de fragilă, fracturi pot să apară de la ceva la fel de simplu ca bumping în ceva. Exerciții de formare de rezistență și purtătoare de greutate poate ajuta la cresterea densitatii osoase.

12. Stima de sine mai mare

Participarea în exercițiu structurat conduce la o îmbunătățire a aspectului. Acest lucru te face sa te simti bine despre tine și veți găsi o creștere de energie, vitalitate, și de încredere.

Deci, după cum puteți vedea, beneficiile pentru starea generala de sanatate sunt numeroase și prea important pentru a lăsa la voia întâmplării. Așa cum se spune, “folosești sau pierzi”, iar acest lucru este foarte aplicabil la utilizarea muschii si corpul, în general.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*