Skip to Content

Pretul Dronelor este in Continua Scadere

Be First!
by May 14, 2015 Stiri

Spionajul recent cu utilizarea de drona pret în statele Nebraska și Iowa semnifica doar vârful unui aisberg mult mai mare. Unul trebuie să speculeze ceea ce se întâmplă prin minte guverne. Ar putea fi faptul că strategia lor pe termen lung este de a dezactiva capacitatea națiunii noastre de a ridica vite și a culturilor pentru a sprijini poporul nostru? În acest caz, am fi la mila piețelor externe pentru a susține populația noastră. Ea ne face bine să ne amintim zicala că cel care controlează aprovizionarea cu alimente domină passably oameni.

APE este angajarea acum drona pret aeriene în statele Nebraska și Iowa să spioneze pe agricultori. Acum, că instanțele au ajuns la concluzia că aceasta este o activitate legală pentru guvernul nostru ne observa brusc aceste drona pret care zboară în toate părțile națiunii. Potrivit Curții Supreme, este perfect legal pentru dronele de a face fotografii aeriene de orice locație care aleg astfel încât toate în numele protecției mediului și a siguranței publice. Din păcate, ca orice autoritate acordat guvernului au depășit și încălcat limitele lor din nou.

drone-21

În toate realitate, în conformitate cu a zecea Amendamentul a constituției noastre americane intruziunea guvernului federal în treburile privind mediul este acordată statelor individuale numai. Acest amendament a devenit parte din proiectul de lege a drepturilor asupra ratificat în decembrie 1791 Pe scurt, se afirmă că aceste competențe nu sunt acordate în mod expres guvernul federal și nici cele interzise pentru statele individuale constituțional sunt unic rezervate pentru oameni și statele. Ce aceasta se ridică la este guvernul federal este eluda din nou drepturile noastre constituționale.

La introducerea Amendamentul zecelea Congresului, de stat James Madison a exprimat îngrijorarea că mulți dintre reprezentanții statelor au fost ușor dispuși să ratifice Amendamentul Cu toate acestea criticii au început să plângă fault și a susținut că modificarea a fost necesară. Din fericire pentru noi Madison câștigat. Sigur pare Madison lovit pe un truism în înțelepciunea lui ca guvernul federal ar depășit autoritatea lor. Conceptul de bază aici este că “totul este păstrată, care nu a fost predat”.

De interes aici întâlnim o problemă în cazul guvernului nostru federal a exercitat o mână puternică pe agricultorul datând 1942. La acea dată Wickard v. FILBURN a fost prezentat în fața instanței. În acest caz, Curtea a decis că a fost doar un motiv de reglementările federale de producție de grâu Americii și interzicerea “consumul acasă” de acest produs pentru creștere și hrănire a vitelor fermierului. Motivul pentru această preocupare de federali a fost că tot mai “propria grâu” agricultorului ar avea o consecință cumulativ asupra comerțului interstatal în vedere potențialul potențial pentru fermier să depășească cotele de producție stabilite. Dacă o cantitate semnificativă de care grâu nu au fost vândute pe piața materiilor prime și nici cumpărate de la alți producători ar afecta drastic valoarea de piață interstatal a vânzărilor de grâu și a produselor sale.

Am văzut acum cum a zecea Amendamentul a afirmat că autoritatea pentru astfel de acțiuni se acordă numai la statele individuale și legislaturile lor și nu la guvernul federal. Din păcate, suntem în etapele inițiale ale unei epidemii de drona pret de spionaj federale fiind lansarea in intreaga natiune cu un obiectiv spre spionaj pe fermierii noștri. Vedem departamentele de poliție din Miami achiziționarea zeci de drona pret pentru a popula cerul lor pe o bază de 24 de ore. Este promptă acțiune de dorința de a lupta împotriva criminalității sau de a spiona pe agricultori Florida în încercarea de a face o viață?

În eforturile lor de a dăuna fermierul american APE a declarat chiar fân să fie un poluant, în scopul de a intimida fermierii din anumite state, în timp ce a fost raportat că o instalație de ambalare de carne în Midwest a primit o amendă $ 600,000.00 pentru presupusa carbon excesiv emisiilor. Se pare cert că, dacă guvernul federal nu poate controla într-un fel vă vor primi într-un alt mod.

Să ne amintim că nu este o fâșie lungă de imaginație pentru a merge de la cele spionaj pe bovine cu cel al spionaj asupra oamenilor. Noi, ca cetățeni responsabili trebuie să lupte aceste drona pret într-o instanță de drept. Ca o închidere a crezut, probabil, APE ar trebui să oprească și ia în considerare lor pulverizare Chem-trail. Eu chiar nu bănuiesc că vor aborda această chestiune în a nu viitor îndepărtat. Aceste substante chimice au fost considerate a fi foarte toxice și extrem de periculoase, dar nu se face nimic despre ei. Oameni buni, este timpul să ia înapoi America. Să sperăm că va fi prin intermediul urnei și nu prin stradă.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*