Skip to Content

Construiti-va Casa de Vis cu Modele de Case Ieftine

Be First!
by March 24, 2015 Lifestyle

Dacă sunteți de gândire ar putea să doriți să proiecteze propria modele case, ce trebuie să faceți înainte de a începe? Proiectarea unei case este un proiect mare și aveți nevoie pentru a rămâne organizat pentru a asigura nu ai pe pista. Iată câțiva pași pe care ar trebui să ia chiar de la început:

1) Uită-te în jurul valorii de la mai multe case pentru a obține o idee generală despre ceea ce vrei. Tot ce am condus de o casă și a spus să ne “ce-o casă rece, doresc ca fost a mea!”. Încercați să găsiți case care au caracteristici iti plac astfel încât să puteți obține o idee generală despre ceea ce vrei. Dacă găsiți că modele case rece undeva, opriți mașina și bat la ușă. S-ar putea fi capabil de a permite proprietarului să vă dau un tur rapid!

2) Vezi cât mai multe cărți de acasă și reviste imobiliare, după cum puteți. Din nou, acest lucru este de a obține idei de ceea ce vă place și nu-mi place. Întotdeauna ajută pentru a vedea o imagine reală a ceva ce vă place, mai degrabă decât având în doar ideea în cap.

constructie-casa-20

3) Încercați să obțineți obține informații de la toți membrii familiei pentru a afla ceea ce ei ar putea dori. Prin includerea membrii familiei, inclusiv copiii, veți obține toți cei implicați și să facă toată lumea simt ca ei sunt parte a proiectului. Proiectare modele case ta poate fi distractiv dacă ai implica pe toată lumea.

4) Odată ce aveți câteva idei, aveți posibilitatea să utilizați un program de calculator 3D ieftin pentru a le vedea pe computer. Cu tehnologia de azi, acum puteți vedea de fapt ideile tale prind viață în 3D și au o idee mult mai bună a ceea ce va arata ca in viata reala. Multe dintre aceste programe software de calculator poate fi cumparat pentru sub 100.00 dolari și vă salvează de la a fi nevoie să plătească un arhitect mari de dolari să elaboreze planuri de modele case ta.

5) După ce ați decis asupra unui plan modele case, va trebui să-l ia la un arhitect pentru unele sugestii și modificări. El / ea va fi în măsură să răspundă la majoritatea întrebărilor pe care software-ul 3D nu a putut cum ar fi o rotunjire a costurilor.

Acestea sunt unele dintre măsurile de bază care le puteți lua pentru a începe proiectarea modele case ta. Amintiți-vă, aceasta este un proiect mare, care necesită o mulțime de angajament de la tine. Mulți oameni încep să proiecteze propria lor casă și dau seama că este prea mult de lucru. Având acești pași vă va oferi o idee mai bună dacă sunteți pentru provocare!

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*