Skip to Content

Diferentele Dintre Ovaz si Orz

Be First!
by November 5, 2014 Lifestyle

Ca un articol de alimentare, OVĂZ sunt folosite foarte intens. În Scoţia, acest cereale format articolul principal din dieta timp de mulţi ani, şi ca rezistenta de Scotch oameni este, de obicei, atribuite la dieta lor valoarea de ovăz, ca un produs alimentar nu poate fi supraestimat. Acest boabe, sau cereale, creste foarte mult ca grâu şi randamentele o cultură abundente în sol destul de bun; dar este, spre deosebire de grâu în compoziţie, pentru a conţine grăsime foarte putin proteine și considerabile. De fapt, conţine mai multe grăsimi decât orice alte cereale. Din cauza lipsei sale de proteine, acesta nu va face pâine ridicat, şi atunci când acesta trebuie să servească scopul de pâine este făcute în prăjituri plat şi coapte. Deşi este folosit într-o măsură în acest fel, utilizarea sa mai mari pentru alimente, în special în Statele Unite, este sub formă de fulgi de ovăz şi laminate ovăz. În pregătirea de fulgi de ovăz pentru piaţă, boabe sunt zdrobite sau tăiate în bucăţi foarte mici, în timp ce în curs de pregătire de fulgi de ovăz ei sunt zdrobite plat între role mari.

orz-verde-18

RETETE PENTRU OVĂZ

Aceleaşi metode de gătit pot fi aplicate la ambele fulgi de ovăz şi laminate ovăz. Prin urmare, în timp ce retete aici dat sunt pentru fulgi de ovăz, va fi bine să reţineţi că ei pot fi folosite pentru ovăz înlocuind doar acest cereale oriunde fulgi de ovăz sunt menţionate.

LAMINATE OVĂZ.–datorită valorii ridicate la alimente fulgi de ovăz, acest cereale este excelent pentru vreme rece, mai ales atunci când este servit cu fierbinte sau lapte şi zahăr. Acesta poate fi pregătit foarte uşor, după cum arată reteta de însoţire.

ORZUL este un cereale sau cereale, care creste foarte mult ca grâu. Cu toate acestea, este hardier decât grâu sau orice alte cereale şi pot fi cultivate printr-o gamă mai mare de climate. Orz a fost cultivata din cele mai vechi timpuri; de fapt, cultivării sale pot fi urmărite, în măsura înapoi ca om ocupaţii au fost înregistrate. Cereale de acest cereale, de asemenea, a jucat un rol important în dezvoltarea de om, pentru, în istorie, unele dintre prezent greutăţi şi măsuri provenit de la ea. Astfel, Troy greutate cerealele se spune că au fost stabilite în primul rând prin găsirea greutatea medie de cereale orz, şi centimetru de măsură liniare, prin plasarea trei boabe de orz capăt la.

Deşi mai multe soiuri de orz au fost cultivate ca aliment din cele mai vechi timpuri, cereale acum este folosit în principal în fabricarea de malţ. În această formă, este folosit pentru bere de alimente şi în efectuarea de băuturi alcoolice. Pentru a produce malţ, boabe de orz sunt umezită şi a permis să înmugurească, şi în timpul acestui proces de germinare amidon de orz este schimbat la zahăr. Boabele apoi sunt uscate, şi varza, care sunt numite varza de malţ, sunt rupt şi vândute ca aliment de vite. Cereale care rămâne, care este, de fapt, malţ, apoi este zdrobit şi combinate cu alte cereale pentru utilizarea ca aliment de cereale malţ. Atunci când este folosit pentru a face malţ de orz, sau fermentate, lichioruri, acesta este înmuiate în apă, care absoarbe zahăr în ea; apoi se adaugă drojdie de bere, şi acest lucru produce alcool provoca fermentarea zahărului.

În Statele Unite, arpacas este numele aplicat cea mai comună formă de orz utilizate ca produse alimentare. În această formă, stratul de bran este eliminat din partea exterioară a boabelor de orz, dar nici o schimbare se face în cereale în sine. Arpacas este folosit pentru supe si ca un mic dejun cereale, dar pentru orice scop ea este angajată este nevoie de foarte mult timp de gătit să-l facă gustos. Foarte des apa în care a fost fierte o cantitate mică de arpacas pentru o lungă perioadă de timp este utilizat pentru a dilua lapte dat la un copil care are indigestie sau care nu este în măsură să ia lapte integral.

Previous
Next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*